• ++385 (0)23 386 119, ++385 (0)98 392 357
  • Kralja Tvrtka 10, 23210 Biograd na Moru, Croatia

O nama

E sad, nekoliko riječi o nama… 🙂

Mladi smo (ne po godinama već po hotelskom stažu), ali spremni na sve izazove.

No, dosta o nama – sada malo o hotelu. 🙂

Nalazimo se u samom srcu Biograda na Moru, 20 metara od rive (što bi značilo i od mora) s pogledom na Pašmanski kanal koji jednostavno oduzima dah (ne brinite u slučaju da Vam se to dogodi, naš bar s bogatom ponudom pića je odmah ispod Vaših soba!). 🙂

A sobe – e to je tek posebna priča! 9 atraktivnih soba Vam je na raspolaganju (iako za Vas to i nije bitno, jer ćete vjerojatno spavati samo u jednoj 🙂 ). U njima ćete pronaći i nešto od tehnike koje Vam trebaju za bezbrižan odmor – satelitska TV, klima uređaj, sušilo za kosu, bežični Internet; mada, budimo iskreni, tu ste ipak zbog mora. 🙂

E sad more – ne bi čovjek vjerovao ali imamo ga u izobilju i vrhunske je kvalitete što dokazuje i Plava zastava koja se vijori na od nas tek 200 metara udaljenoj plaži Dražica! Tu, ali i na ostalim prekrasnim gradskim plažama, očekuje Vas mnoštvo ponude!

U našem hotelu sve je novo (jedva smo majstore istjerali prije ljeta, toliko im se svidjelo da su htjeli ostati i nakon završetka radova), čisto i uredno!

Recepciju ne možete promašiti jer je otvorena skoro pa 25 sati dnevno (po potrebi i više 🙂 ) – tu možete dobiti sve potrebne informacije.

Bez obzira sto smo u strogom centru grada imamo nekoliko parkirnih mjesta na raspolaganju neposredno ispred hotela.

A sad gastro ponuda!

Ne možete ni ući u hotel a da ne posjetite naš restoran s velikom terasom (naravno kad se sve to nalazi na ulazu 🙂 ). Ali, sad ozbiljno – pravi razlog je naš barba Sure koji je spreman u svakom trenutku (doslovno) za Vas spremiti delicije za prste polizat – tradicionalna dalmatinska jela od ribe ili mesa, peka, brudeti, pašticada… A tu su i svakodnevne meniji, pizza, domaća pašta, i još puno toga super ukusnog!

Doručak je besplatan do 10 sati (ako ste nekim slučajem popili koju više večer ranije možete doručkovati i do 12 sati, samo šefu pogurajte jednu bevandu). 🙂

Tradicija, kako bi po engleški rekli, “tim bildinga” postoji još od početaka naše kuće, a manifestira se kroz organizaciju raznih druženja uz ribolov na moru ili Vranskom jezeru, nogomet, rukomet ili slične sportske aktivnosti (ako ste sportski tip), brojne izlete, razgledanje ptica, jahanje, rafting, safari sa Jeepovima (Tulove grede-Velebit), vožnje biciklom, večere ili ples.

Da ne duljimo, naše tri zvjezdice su opravdane. Sve što Vam treba za nezaboravan odmor je tu – samo falite još Vi!

Dobro nam došli! 🙂

Video

Fotogalerija